onsdag, november 22, 2006

Londontips?

Londonturen nærmer seg farlig raskt, og selv om jeg har farlig lite penger, må jeg begynne å planlegge litt. Det blir uansett aldri til at jeg kjøper meg det jeg trenger, men er det ikke greit å vite sånn noenlunde hva man trenger? (Skjønt, trenger og trenger...) Hoi, som jeg gleder meg til Topshop og markeder og venninner og shopping og julestemning i London! Har aldri vært der før, så det er bare å skrike ut om tips.

8 kommentarer:

Mia sa...

London ja! Heldigggris! Det er den beste shoppingbyen jeg har vært i! Utvalget er enormt! Jeg brukte nesten 3 dager på å komme meg gjennom hele oxford street første gangen jeg var der! Og det var verdt det! Notting Hill er også absolutt verdt et besøk! Der ligger det masse vintage butikker:)

Caroline sa...

Så digg! Men søren at jeg ikke er stinn i gryn, da. Oxford Street og Notting H er selvskrevne på listen, takk for tips:)

fashion.faux.pas sa...

du må innom Dover Street Market for å få deg en house of holland T! de er ganske billige...

'do me daily chrispher bailey'
;)

Caroline sa...

FFP: JA! Genialt. Det skal jeg faktisk gjøre. Thx, bud!

Anonym sa...

Du MÅ innom Covent Garden! Masse basarhaller og butikker. De har de samme kjedebutikkene her som i Oxford Street, men mye annet snadder også. Utrolig sjarmerende sted som er litt mindre stressende enn oxf. street. Forøvrig er det veldig gøy å kikke rundt på Harrods og Harvey Nichols. På Fortum & Mason er det også mye dyrt og fint å se på, men skal du handle her så hjelper det å ha en adelstittel eller formuen til en arabisk oljesjeik ;-)

Caroline sa...

The Beauty Box: Det høres digg ut! Kan ikke skilte med verken adelstittel eller svær formue, men å bare se er sikkert ikke så verst, nei. Takk for tipset!

(Kine (&Amandus), disse tipsene må vi notere ned!)

Ladybird sa...

Mmmmm...londontur, heldiggrisen! Gleder meg til å høre om hvordan den turen blir, skal nemlig besøke en kompis i Soho rett over nyttår! Vært i london før, men begynner å bli noen år siden...*spent* på hvordan turen din blir, kanskje det følger noen gode tips!

Caroline sa...

Ladybird: Spent på turen, jeg også! Håper vi har noen tips å komme med etterpå...