fredag, oktober 27, 2006

Kjellerfunn #...5?

Disse støvlettene hadde jeg glemt (eller fortrengt). Kjøpte dem for leenge siden på Din Sko, men brukte dem bare én gang før jeg fant ut at de var helt horrible. I går gjenoppdaget jeg dem i kjelleren, og syns ikke de er såå gale lenger. Er egentlig litt i tvil. Ser de ikke litt sånn fresht 60-70-talls ut?

7 kommentarer:

Sigrid sa...

Hmm jeg husker faktisk de der! De er kule.

Anonym sa...

tycker de var jättefina:)

Anonym sa...

de er kjempekule, tenk så kule med grove sennepsgule thights eller strømper...med hvite sko må man liksom passe på så det ikke blir sånn campingharry.. skjønner du hva jeg mener? mismatch tror jeg er ordet her:)Så deg forresten på Bertine videoen i dag, så søt du er. Så veldig gøy ut. Line

Caroline sa...

Siggen: Hehe, imponerende, det må være 4 år siden eller noe sånt.
Emma: Cool, kanskje jeg får prøve å bruke dem!
Line: Ja, jeg ser hva du mener! De er jo blodharry, det er kanskje det som gjør dem kule. Det er lett å feile med sånne sko, så det gjelder å kombinere riktig.

Anonym sa...

De var jättesnygga!! =)

Anonym sa...

jeg har et minne som en elefant! Neida, men jeg husker en kompis av meg hadde kjøpt noen lignende i køben, også kom det til norge typ 1 år senere, og da snakket vi om det, også kikket jeg på de på din sko, men kjøpte de aldri. Også lånte jeg kompisen min sine på 17.mai for 3 el 4 år siden:D Derfor husker jeg det.

Caroline sa...

Nathalie: Takk!
Siggen: Hehe, I see! Så du har brukt dem, altså, det er jo kanskje et godt tegn...