onsdag, desember 13, 2006

En litt liten verden

Mens jeg rotet rundt på rommet på let etter kameraet i går kveld, kom jeg til å tenke litt på dette med anonymitet og blogging og sånt, og at jeg kanskje har sett flere av de anonyme bloggerne uten å vite at det var dem. Og at jeg har sett noen bloggere vel vitende om at det var dem (Sig, Face Hunter og trolig Marius). Og at jeg har snakket med ganske få bloggere (Kine, seff, og Hilde (kortkort prat, men likevel)).

Har du sett noen bloggere?

11 kommentarer:

Anonym sa...

hehe..jeg så hun Engla i Englas Showroom når jeg var i Sverige i høst. Også har jeg sett deg, og oslostil-hilde..og facehunter. Tror det var de:)

Kine sa...

Jeg har sett Siggen! Hehe, og deg, kanskje Ulrikke også.

Anonym sa...

Jeg har ikke truffet noen som jeg vet om nei. Men det må vi gjøre noe med en gang. Treffes hele gale gjengen, mener jeg. :)

Caroline sa...

Hehe, det er litt som å se kjendiser, bare litt kulere. Vi tar og lager kalas, ja, Hilde!
Visste ikke at du hadde sett meg, forresten, Sig! Når var det? Hehe...

Anonym sa...

jeg har soset med tanken om bloggtreff en stund, men ikke fått ut fingeren. Tror det må bli etter jul. Caroline, var ikke du på Koma-festen som var før Grand-festen under OFW? På koma-butikken? Og hvor har du sett MEG a? Blir nysgjerrig her:D

Caroline sa...

Hehe, nei jeg var ikke der! Hilste du på meg? :P Var uansett anonym på den tiden, tror jeg. Jeg så deg på OFW, på andre siden av catwalken! Tenkt på treff, jeg også, hadde vært sykt kult!

Anonym sa...

jeg var helt sikker på at det var du som var der! så rart:D Men jeg kan prøve å få organisert noe sånn rett etter nyttår - det hadde vært supergøy!

Caroline sa...

Ja, nå ble jeg litt usikker selv. Jeg var kanskje utenfor, men ikke inne i hvert fall... Organiser, Sig, jeg er hjertelig med!

Kine sa...

Synes dere skal ha et bloggtreff, det hadde vært kult. Litt som hva de svenske holder på med! :D

The Fashion Economist sa...

Hadde vært gøy med blogg-fest, ja:)
Vil tro alle har nok å prate om, hvertfall! Tror ikke jeg har møtt noen av dere, men man vanker jo på de samme stedene, så det skal nok ikke så mye til.

Caroline sa...

Kine: Ja, hadde vært gøy! Ta turen over, du og!

The Fashion Economist: Oslo er egentlig ganske liten, ja. Gleder meg til fest! :)