mandag, juli 31, 2006

Yes, please

Hadde ikke hatt noe i mot at dette var meg og min kjæreste, akkurat.

Godt brukt i sommer

Denne sommerens definitivt mest brukte antrekk. Klarer ikke å bestemme meg for om selene skal være oppe eller nede, så det varierer igrunn. Nok et ganske kjedelig antrekk, men trives allikevel ganske godt i det.

Alt fra HM

Dagens outfit

Premiere på spalten!
I dag gikk dagen med til barnepass på Ekebergsletten. Med tre overhypre barn ble dagen ganske slitsom, men det var moro med litt Norway Cup-stemning, uansett hvor fjortis det er ;) Ganske kjedelig antrekk i dag, altså, men det er jo en start.

Singleter - HM
Belte - Mango
Yndlingsbagen - Mutterns gamle
Bukse - HM

søndag, juli 30, 2006

"Øyeblikkets kraft"

Fint bilde av Ole Gunnar Solskjær.
Foto: Morten Krogvold

O-fag på p3


Brødrene Ylvisåker er sommervikarer på Petre i sommer, med programmet O-fag som går fra 12-13 hver dag! Med slagordet "Vår fagkunnskap, din trygghet" svarer de på alskens spørsmål, lager noen sanger, og lærer lytterne morsesignaler. Disse bergenserne er ikke bare noen ekte hunkadories, de er også ekstremt musikalske og har en genial og kjapp humor. Dagbladets MAGASINET hadde en 4siders reportasje om dem denne lørdagen.
Les mer om Ylvis på deres hjemmeside, om O-fag her, og last ned podcast herfra!

lørdag, juli 29, 2006

En av fordelene med bestemødre...


...er at man kan arve ting som de har gått lei.
Disse bootsene er perfekt slitt, behagelige å gå i og superkule på.

Mitt forhold til sko

Hele min ungdomstid har jeg gått rundt og virkelig ikke skjønt hvordan jenter kan ha et så sterkt forhold til sko og vesker som de har. Jeg har selvfølgelig likt sko, og kjøpt sko, men jeg har aldri elsket et par sko høyere enn jeg elsker f.eks. en vanlig bukse.
Men så flyttet jeg fra en liten storby til en litt større storby, og traff en jente som virkelig elsket sine rosa Guccisko. Hun behandlet dem forsiktig, og strøk og kysset på dem når hun kunne. Det var da det begynte å demre for meg. Disse skoene var jo helt underbare. Stoffet var pusemykt, sålen var perfekt formet, og jeg så hvordan det lyste i øynene hennes da hun en sjelden gang tok dem på.
En god stund senere hadde min mor en tilgodelapp på Corso Como. Den overlot hun til meg, og ba meg finne noen fine sko vi begge kunne bruke. Jeg endte opp med disse skjønnhetene som ødelegger føttene totalt, og som mamma (og hvis jeg skal være ærlig, også jeg) ikke klarer å gå i på grunn av høyden.
Og jeg elsker dem. Mer enn alle jeansene mine tilsammen.

Mine første vintagefunn!

Etter å ha lest om fantastiske Tonica Vintage i omtrent alle blader og magasiner, fant jeg ut at tiden var kommet for å selv utforske denne velrennomerte butikken. Problemet var å få med seg noen dit. Det har seg nemlig slik at jeg omgås en del jenter som er ganske fine på det, og som omtrent forbinder brukt med søppel. Etter å ha funnet ut sånn omtrentlig hvor Tonica lå, bestemte jeg meg for å sette inn støtet på en tilsynelatende normal shoppingdag ("Kom hit, tror det er en superkul butikk denne veien!").
Fornøyelsen var stor da jeg entret butikken og så stativ på stativ fulle av klær. Den ene venninnen min og jeg rasket med oss en god haug med klær, mens den andre nølende løftet på noen vesker og klaget over lukten. En drøy time senere forlot vi butikken strålende fornøyde med våre nye innkjøp. Og her er noe av det jeg kjøpte!


Jeg får virkelig ikke til dette bildegreiene, og bildene ble litt mørke, men de viser
1. Chill høstgenser i beige som blir flott med belte i midjen
2. En slags skjortekåpe som også er beige og har...
3. ...fine detaljer!
4. Til slutt min favoritt, en sort veske med laang lenke.

Jeg ♥ sort-hvitt!

Åh, som jeg digger dette bildet. Ryggen, håret, byen bak og hvordan hånden hviler mot muren. Jeg simpelthen elsker klassiske svart-hvitt-bilder, noe dette er et perfekt eksempel på. Mitt mål er å først bli superdigg, og så bli foreviget i svart-hvitt, hehe.

Er det forresten noen som ser hvem modellen er? ;)

fredag, juli 28, 2006

Dagens kule


I tillegg til å være überaktuell med Pirates II, har Johnnyboy stil! Mr. Depp stiller alltid i kule, bohemske antrekk med tøffe accessoirer. Brillene er superfete (og i lilla, som er en av høstens trendfarger), og håret og skjegget er røft og deilig. Han er en av kjendisverdenens best kledde menn (i hvert fall når det gjelder kreativitet)! Dessuten matcher han alltid fruen, nyydelige Vanessa Paradis. I like.

Smooth?


Solo har kommet med smoothie, et alternativ for de som ikke gidder å lage sin egen. Alle er vel enige om at reklamen er teit ("Solo smoothie. M. 100% naturlig"), men det viktige er jo om smoothien smaker godt! For å teste, kjøpte jeg jordbær-versjonen idag. De har vel en tropisk også. Og hva er vel et nytt produkt uten test? Så!

Smak: Den er god, men smaker vel egentlig ikke så mye jordbær som jeg hadde håpet. Den smaker eple og banan (som den også inneholder).
3/6

Konsistens: Konsistensen er myk og fin, litt som tropisk-juicen.
4/6

Ingredienser: Som de sier i reklamen, 100% naturlig, ren frukt.
6/6

Emballasje: Fristende jorbær utenpå, kartongen er ganske stor og fin.
4/6

Ellers: Pluss for at den er stor, og uten sukker eller andre tilsetninger.

Dommen blir 4, altså. God hvis du er veldig tørst og i farten, men favoritten er stadig juice og smoothies fra Brämhults!

Scarlett


Scarlett er fjong, med nydelig sølvgrå kjole og svære, røde lepper.

Hva syns forresten folk om dette antrekket fra svenske Stockholm Street Style? Jeg har en lik topp (opprinnelig skjørt, tror jeg) fra Zara, men lurer på hva den kan brukes til. Litt for dristig til kjole, litt for søt til topp? Eller? Tips mottas med takk! :)

tirsdag, juli 25, 2006

Feriemodus

Jeg er for tiden i feriemodus, men starter sterkt etter ferien med bl.a. dagens outfit, hyppigere posting og muligens litt street style. Så følg med når sommeren nærmer seg slutt!

Bar VS Giselle

















Giselle Bundchen er et velkjent navn for de fleste. Bar Refaeli er navnet på hennes nye rival. Israelske Bar har ikke bare stjålet Giselles eks, nydelige Leonardo diCaprio, hun skal også være modell for den prestisjetunge Victoria's Secrets-katalogen! Bar bruker forrestens skostørrelse 43!

Tøffe trykk



Jeg digger sånne t-skjorter og singleter med trykk. H&M har for tiden en fet singlet med påtrykt kamera. Superkul.

mandag, juli 24, 2006

There Are No Little Secrets


Mange av dere har kanskje allerede sett Woody Allens nest siste film, Match Point. Jeg så den nylig på dvd, og dette er en av de beste filmene jeg noensinne har sett! Den starter som et tilsynelatende vanlig drama, hvor mann (Jonathan Rhys Meyers, "Chris") møter kvinne (søte Emily Mortiner, "Chloe"). Det oppstår forviklinger, og uten å røpe for mye, kan jeg si at det hele utvikler seg til en gripende og uhyre spennende thriller. Chris står over et vanskelig valg, skal han velge lykken (i Scarletts rollefigur Nola) eller rikdom (hos Chloe)?
Filmen anbefales for de som vil se en film som virkelig gir noe å tenke på, denne får du ikke ut av hjernen på en stund!
Du kan se podcaster med kommentarer fra skuespillere og regissør her.

søndag, juli 23, 2006

"Silent Side of Rock'n'Roll II"



Fotografen Stian Andersen har fulgt Turboneger på deres ett år lange norgesturné, og resultatet har blitt en utstilling som for tiden vises i Gjøvik Kunstgalleri. Sjekk ut fotografens hjemmeside, her er det mye digg! Likte godt portrettbildene hans.

lørdag, juli 22, 2006

Høstens må-ha


Sommeren er omtrent midtveis, og selv om vi elsker sommeren, liker vi å pønske og planlegge hva vi skal kjøpe inn til høsten. Selv har jeg noen stikkord på handle- (/ønske-) listen:

Sølvtilbehør
Grått (i alle nyanser, mørkt og lyst)
Knapper
Korte jakker (kanskje uegnet til høst?)
80-tallsgensre
Kjoler med ermer
Bukser med så høyt liv jeg tørr
Sløyfer

Megasalg hos Asos!

For de som ikke ennå har fått det med seg; Asos har for tiden salg, med masse fint til 75% rabatt! Mye av det er latterlig billig, med priser på under hundrelappen for mange av kjolene.
Coolio liker bl.a. denne kjolen, denne kjolen, denne (fordi Sienna ser bra ut i en lik) og dette i sort. Disse buksene hadde ikke vært så dumme, heller.

Dagens kule

Kate Moss er bestandig kul, også her, i en misunnelsesverdig bikini!

Chloe Sevigny er fin på fresh sykkel og med kule briller. Legg merke til den søte marihønen!